خانه / اخبار سایت های خبری / تکنيک هاي براي افزايش خاصيت “چيبس”

تکنيک هاي براي افزايش خاصيت “چيبس”

باشگاه خبرنگاران: هنگام مصرف چيبس حتما بايد به ياد داشته باشيد که خوردن آن نيازمند مصرف غذا يا خوراکي است که “اثرات منفي” آن را به حداقل برساند از اين رو ماست موسير گزينه پزشکان امروزي به حساب مي آيد.گفتني است “ماست موسير” اگر هنگام مصرف چيبس استفاده شود به “قلب” کمک مي کند تا “مواد سمي” چيبس به قلب نفوذ نکند.

مطالعات نشان مي دهند ماست موسير به دليل پروتئين و آهني که دارد مي تواند در کنار چيبس گزينه مناسبي باشد تا اثرات منفي آن را از بين ببريد. چيبس ها طعم دار بدترين گزينه چيبس محسوب مي شوند زيرا ادويه هاي موجود در آن ها باعث تداخل و برهم زدن “هورمون هاي بدن” شما مي شوند و باعث به وجود آمدن “مشکلات گوارشي” در بدن شما نيز خواهند شد.

 

پایگاه جامع علوم اطلاعات،منبع خبر:عصرایران-سلامت

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

کد امنیتی را وارد نمایید: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

theme